Benader uw klanten met een unieke nieuwsbrief!

Heeft u een leuke actie bedacht, een aanbieding of heeft u nieuws dat u graag met uw klanten wilt delen? Verstuur dan eens een nieuwsbrief. Wij ondersteunen u graag bij de invulling en opmaak van een nieuwsbrief. Het enige dat u hoeft te doen, is ons een bestand met mailadressen aan te leveren. De nieuwsbrief passen wij volledig aan u huisstijl en website.

Wilt u op kort termijn een nieuwsbrief versturen? Dat is voor ons geen enkel probleem, geef uw wensen aan ons door en wij gaan direct aan de slag! Dankzij het systeem waar wij mee werken kunnen wij vaak dezelfde dag uw nieuwsbrief klaar hebben en versturen.

Ik heb al een website, waarom dan ook nog een nieuwsbrief ?

Een website is vandaag de dag een onmisbaar medium om uw bedrijf of organisatie te presenteren. Nadeel van een website is echter dat het een passief medium is. Met andere woorden: uw klant of moet zelf het initiatief nemen om de site te bezoeken. Vooral bestaande klanten komen relatief nog maar weinig op uw website terecht. Die moet zelf het initiatief nemen om de site te bezoeken. Met een nieuwsbrief brengt u uw producten en/of diensten actief onder de aandacht van uw relaties en bezoeken ze weer uw website. Na het versturen van de nieuwsbrief, ontvangt uw van ons een rapport waarin de resultaten te zien zijn.

Schakel vandaag nog Top-Webdesign.nl in voor uw nieuwsbrief!

Wilt u graag een nieuwsbrief door ons laten maken? Neem dan vrijblijvend contact op. Als u besluit om maandelijks een nieuwsbrief via ons te laten  versturen, doen wij u een mooi aanbod dat u niet kunt afslaan. Wij hebben de juiste kennis in huis om dit professioneel te verzorgen.

nieuwsbrief-webdesign

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de toepassing daarvan.

Click Me