Hoger in Google / SEA (Search Engine Advertising)

Wilt u hoger scoren in Google en meer relevante bezoekers naar uw website leiden? Wij kunnen u helpen door het opzetten van een Google Adwords campagne.
Wij kunnen u ondersteunen met:

  • Opstellen van een Google Adwords strategie
  • Vinden van relevante zoekwoorden waar u op gevonden wilt worden
  • Schrijven van wervende advertentieteksten
  • Analyseren van de gegevens en optimaliseren van de campagne

Met wereldwijd meer dan 40.000 zoekopdrachten per seconde is Google de meest gebruikte zoekmachine. Het is dus belangrijk om ook met uw website hierop zichtbaar te gaan zijn. Op deze manier kunt u bezoekers die op zoek zijn naar uw product of dienst, in uw regio, met een advertentietekst naar uw website leiden. Vervolgens kunnen we door het plaatsen van bepaalde codes precies meten hoeveel Google Adwords heeft gekost en wat het u heeft opgeleverd.

SEO Teksten laten schrijven

U heeft een professioneel ogende website. Bezoekers kunnen eenvoudig alle informatie vinden die ze zoeken en worden geprikkeld door alles wat zij zien. Klaar ben je! Of toch niet?

Veel ondernemers besteden veel geld en tijd aan het (laten) ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website, maar in de regel wordt er aan de teksten een stuk minder aandacht besteed. En dat is zonde. Uw bezoekers worden niet enkel geprikkeld met beeld, ze moeten worden geraakt en ge├źnthousiasmeerd met woorden. Kies er daarom voor ze te triggeren, zodat ze overgaan tot actie.

Wilt u beter worden opgepikt door zoekmachines als Google, dan zullen de teksten volledig SEO-waardig moeten zijn. Is een zoekmachinegebruiker op uw website beland, dan moet hij worden ontvangen en aangesproken op een manier die binnenkomt.

Graag de teksten voor uw website laten optimaliseren en uw klanten enthousiasmeren voor uw dienst of product? Bij Top-Webdesign helpen wij u daar graag bij.

Ook een Google Ads campagne en SEO teksten laten schrijven?

Benieuwd naar de impact van SEO teksten en/of een Google Ads campagne? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of bel tijdens kantooruren 073-648 00 59.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de toepassing daarvan.

Click Me