wat kost het bouwen van een website?

De vraag wat een website kost ligt voor de hand. Maar vragen wat een website kost is net zoiets als vragen wat een vakantie kost, of wat een huis kost. Het is van veel factoren afhankelijk, en je kunt het zo duur maken als jezelf wilt.

Websites maakt Top-Webdesign.nl door het hele land!

Door heel Nederland realiseren wij websites. Of het nou Brabant, Limburg of Noord-Holland is, het maakt ons niet uit. Top-Webdesign.nl heeft hier veel ervaring mee. Alles wordt besproken via de telefoon en e-mail. Een vast contactpersoon en korte lijnen zorgen voor een prettige en fijne samenwerking. Bij ons staat klantenservice in een hoog vaandel.

Wat kost een website laten maken nadat hij af is?

Nadat uw website af is heeft u ook nog kosten. Jaarlijks komen de hosting kosten en de domeinnaam terug. Daarnaast is het ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij onderhouden dan de gehele site en voorzien die van de nieuwste updates aan plugins, WordPress en het thema. De content kunt u zelf makkelijk aanpassen, maar is dit te moeilijk of heeft u hier geen tijd voor? Besteed het dan uit aan Top-Webdesign.nl.

wat-kost-een-website

Ik wil een gratis offerte ontvangen

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de toepassing daarvan.

Click Me