10 mei

Rako-Printing.nl is live!

RaKo-Printing is een, sinds januari 2010, nationaal opererend bedrijf en gespecialiseerd in bedrukkingen en beletteringen. RaKo-Printing is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Rako-Printing heeft in Top-Webdesign.nl een nieuwe partner gevonden. Wij hebben voor Rako-Printing een website gebouwd en ontworpen die voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices.

www.rako-printing.nl

Deel dit
25 apr

Dakbeheer Culemborg live!

Met meer dan 20 jaar ervaring is Dakbeheer Culemborg het vertrouwde adres van nok tot goot. Van schoorsteenvegen tot dakreparatie, van het plaatsen van rookkanalen tot het schoonmaken van dakgoten en -kapellen.  Dakbeheer Culemborg heeft in Top-Webdesign.nl een nieuwe partner gevonden, een website die voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices.  De website is in onderhoud bij Top-Webdesign.nl.

www.dakbeheerculemborg.nl

Deel dit
12 apr

FocusResearch online

Fraude met uitkering bestrijden…? Focus Research helpt. Met het verstrekken van uitkeringsgelden moeten we zorgvuldig omgaan. Het is immers geld voor mensen die het écht hard nodig hebben. Helaas zijn er mensen die bewust misbruik maken van deze voorzieningen. FocusResearch heeft in Top-Webdesign.nl een nieuwe partner gevonden, een website die voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices. De website is meertalig en wordt op kort termijn uitgebreid met de Duitse en Franse versie. De website is gehost en in onderhoud bij Top-Webdesign.nl

www.focusresearch.eu

Deel dit
14 mrt

WordPress website verhuizen

U wilt uw bestaande WordPress website verhuizen naar een andere server of locatie op de server? Laat dit over aan Top-Webdesign.nl. Bij een verhuizing is het van belang dat ook de databases mee worden verhuisd en dat alles weer vlekkeloos werkt zonder iets te verliezen. Wij verhuizen uw website al vanaf € 59,00 exclusief 21% BTW, neem vrijblijvend contact met ons op. Als u de website ook host bij ons geven wij een korting van maar liefst 25% op de verhuizing!

Tijdens kantooruren zijn we te bereiken op 073 – 648 00 59 of 06 – 287 51 082. Zit u achter de PC of via de telefoon dan is het ook mogelijk om een live chat te starten met Top-Webdesign.nl uit ‘s-Hertogenbosch.

 

Deel dit
20 feb
19 jan

Nieuw evenement ‘Masters of Classics’

In opdracht van Shockerz Events een nieuwe website mogen bouwen voor het nieuwe evenement ‘Masters of Classics’. Op zaterdag 1 april 2017 organiseert Shockerz Events HET nieuwe 80’s & 90’s evenement ‘Masters of Classics’ in Maaspoort Sports & Events te ‘s-Hertogenbosch. Tijdens dit event zullen de masters of classics de beste hits ten gehore brengen. Voor de editie van 1 april hebben ze niemand minder dan Ben Liebrand, Ferry Maat, Gerard Ekdom en warm-up dj Perry Stuiver! Ga je mee terug naar vroeger? Haal dan snel je kaartje bij een Primera winkel in jouw stad of dorp of bestel ze online via de website.

www.mastersofclassics.nl

Deel dit
04 jan

Eerste website 2017 is live

De eerste website van 2017 is vandaag live gegaan, wij feliciteren Sanne van Sanne’s Voetique met haar nieuwe website!

U kunt bij Sanne’s Voetique terecht voor een deskundige behandeling in een gemoedelijke, ontspannen sfeer. Als gediplomeerd pedicure met ruime ervaring behandelt Sanne alle voorkomende voetklachten. Sanne’s Voetique heeft in Top-Webdesign.nl een nieuwe partner gevonden, een website die voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices. De website is gehost en in onderhoud bij Top-Webdesign.nl.

Sannesvoetique.nl

Deel dit
24 nov

Nieuwe website Pianist Paul Richard

Al jarenlang verzorgt Paul Richard de muzikale omlijsting van alle mogelijk denkbare festiviteiten in binnen- en buitenland. De perfecte muzikale partner op uw bruiloft, personeelsfeest, bedrijfsfeest, receptie of diner dansant. Pianist Paul Richard heeft in Top-Webdesign.nl een nieuwe partner gevonden, een vernieuwde website die voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices. De website is onderhoud bij Top-Webdesign.nl

www.paulrichard.nl

Deel dit
18 nov

Website Wijssens Financieel Advies live

Ieder mens is uniek, vandaar dat wij bij Wijssens geen standaardoplossingen voor uw financiële huishouding bieden, maar in overleg met u gaan bekijken wat voor u de beste en voordeligste specifieke oplossing is!

Wijssens Financieel heeft in Top-Webdesign.nl een nieuwe partner gevonden, een vernieuwde website die voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices. De website is onderhoud bij Top-Webdesign.nl.

www.wijssens.nl

Deel dit
11 nov

Shockerz Events

In opdracht van Shockerz Events een nieuwe website mogen bouwen voor het nieuwe early hardstyle event ‘Vroeger Was Alles Beter’. Tijdens dit event op 18-12-2017 zullen tracks van 2005 tot en met 2010 worden gedraaid door de beste dj’s van toen. Namen zoals 2-Sidez, Noisecontrollers, Wildstylez, D-Block & S-Te-Fan, Technoboy en Ran-D zullen onder andere voorbij komen. Check de volledige artiestenlijst bij Line Up en bestel je ticket via de website voor maar € 34,50. Want Vroeger Was Alles Beter!

http://www.vwab.nl

Deel dit

© 2016 Top-Webdesign.nl. Alle rechten voorbehouden.