19 okt

Nieuwe site voor Wandproject

Wandproject is een erkend professioneel wandafwerkings bedrijf gespecialiseerd in alle soorten behang en schilderwerk. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welk product bij uw wensen past en hoe we er het beste mee te werk kunnen gaan. Wandproject heeft in Top-Webdesign.nl een nieuwe partner gevonden in zowel het bouwen als hosten van de website. Wij hebben een moderne website gebouwd en ontworpen die voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices. Het onderhoud is in handen van Top-Webdesign.nl.

www.wandproject.nl

Deel dit
11 sep

Loodgietervlijmen.nl is live!

De website loodgietervlijmen.nl van Bob van der Loo is live.  Loodgietersbedrijf Bob van der Loo is een erkend bedrijf met jarenlange ervaring in de branche. Bob van der Loo heeft in Top-Webdesign.nl een nieuwe partner gevonden in zowel het bouwen als hosten van de website. Wij hebben voor Loodgietersbedrijf Bob van der Loo een moderne website gebouwd en ontworpen die voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices. Het onderhoud is in handen van Top-Webdesign.nl.

www.loodgietervlijmen.nl

Deel dit
07 sep

Retail Professionals is live!

Dé intermediair die bemiddelt in Commerciële, Operationele en Supply Chain specialisten. “Retail Professionals” zorgt zowel voor de invulling als het behoud van uw Human Capital. Paul van Balen heeft in Top-Webdesign.nl een nieuwe partner gevonden in zowel het bouwen als hosten van de website. Wij hebben voor Retail Professionals een professionale website gebouwd en ontworpen die voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices.

www.retail-professionals.nl

Deel dit
12 jul

Website gesponsord aan Megan

Megan Brouwers is geboren in Den Bosch op 7 december 2006. Toen ze vijf jaar oud was is ze gevraagd om te komen trampolinespringen bij Flik-Flak Den Bosch. De trainster zag talent in haar en vanaf die tijd is ze blijven trampolinespringen. Inmiddels heeft ze al veel wedstrijden gewonnen en is ze een aantal keren Nederlands Kampioen geworden. Top-Webdesign.nl heeft deze website gesponsord aan Megan. Om haar droom waar te kunnen maken is er geld nodig om aan internationale wedstrijden mee te kunnen doen. Wilt u Megan sponsoren? We bieden op haar website mogelijkheden aan om te doneren. De website is in onderhoud en gehost door Top-Webdesign.nl. Wij wensen Megan heel veel plezier en hopen dat er veel mensen een donatie zullen gaan doen.

www.meganbrouwers.nl

Deel dit
23 jun

Nieuwe website voor The Band

Duo – Trio The Band is een spetterende allround coverband met zeer veel ervaring, klasse en veelzijdigheid. Professionaliteit gecombineerd met vele jaren ervaring maakt deze allround coverband uniek!

De website van Duo – Trio The Band is opnieuw ontworpen door Top-Webdesign.nl. In het verleden al een website voor The Band gebouwd. De oude website voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd en is opnieuw gebouwd. Voorzien van de nieuwste technieken en opnieuw geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines. De klant kan via hun Facebook pagina fotoalbums uploaden en deze worden automatisch geplaatst in het fotoboek op de website.

www.duotheband.nl

Deel dit
23 mei

Nieuwe site MultiMondzorg

Als een kleinschalige praktijk uw voorkeur heeft. Met persoonlijke aandacht. U ziet altijd dezelfde mondhygieniste en we zijn op zaterdagen geopend!Gezondheid, esthetiek en uw wensen staan centraal. Stefanie van MultiMondzorg heeft in Top-Webdesign.nl een nieuwe partner gevonden. Wij hebben voor MultiMondzorg een website gebouwd en ontworpen die voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices.

https://www.multimondzorg.nl/

Deel dit
10 mei

Rako-Printing.nl is live!

RaKo-Printing is een, sinds januari 2010, nationaal opererend bedrijf en gespecialiseerd in bedrukkingen en beletteringen. RaKo-Printing is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Rako-Printing heeft in Top-Webdesign.nl een nieuwe partner gevonden. Wij hebben voor Rako-Printing een website gebouwd en ontworpen die voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices.

www.rako-printing.nl

Deel dit
25 apr

Dakbeheer Culemborg live!

Met meer dan 20 jaar ervaring is Dakbeheer Culemborg het vertrouwde adres van nok tot goot. Van schoorsteenvegen tot dakreparatie, van het plaatsen van rookkanalen tot het schoonmaken van dakgoten en -kapellen.  Dakbeheer Culemborg heeft in Top-Webdesign.nl een nieuwe partner gevonden, een website die voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices.  De website is in onderhoud bij Top-Webdesign.nl.

www.dakbeheerculemborg.nl

Deel dit
12 apr

FocusResearch online

Fraude met uitkering bestrijden…? Focus Research helpt. Met het verstrekken van uitkeringsgelden moeten we zorgvuldig omgaan. Het is immers geld voor mensen die het écht hard nodig hebben. Helaas zijn er mensen die bewust misbruik maken van deze voorzieningen. FocusResearch heeft in Top-Webdesign.nl een nieuwe partner gevonden, een website die voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices. De website is meertalig en wordt op kort termijn uitgebreid met de Duitse en Franse versie. De website is gehost en in onderhoud bij Top-Webdesign.nl

www.focusresearch.eu

Deel dit
14 mrt

WordPress website verhuizen

U wilt uw bestaande WordPress website verhuizen naar een andere server of locatie op de server? Laat dit over aan Top-Webdesign.nl. Bij een verhuizing is het van belang dat ook de databases mee worden verhuisd en dat alles weer vlekkeloos werkt zonder iets te verliezen. Wij verhuizen uw website al vanaf € 59,00 exclusief 21% BTW, neem vrijblijvend contact met ons op. Als u de website ook host bij ons geven wij een korting van maar liefst 25% op de verhuizing!

Tijdens kantooruren zijn we te bereiken op 073 – 648 00 59 of 06 – 287 51 082. Zit u achter de PC of via de telefoon dan is het ook mogelijk om een live chat te starten met Top-Webdesign.nl uit ‘s-Hertogenbosch.

 

Deel dit

© 2017 Top-Webdesign.nl. Alle rechten voorbehouden.