12 jul

Website gesponsord aan Megan

Megan Brouwers is geboren in Den Bosch op 7 december 2006. Toen ze vijf jaar oud was is ze gevraagd om te komen trampolinespringen bij Flik-Flak Den Bosch. De trainster zag talent in haar en vanaf die tijd is ze blijven trampolinespringen. Inmiddels heeft ze al veel wedstrijden gewonnen en is ze een aantal keren Nederlands Kampioen geworden. Top-Webdesign.nl heeft deze website gesponsord aan Megan. Om haar droom waar te kunnen maken is er geld nodig om aan internationale wedstrijden mee te kunnen doen. Wilt u Megan sponsoren? We bieden op haar website mogelijkheden aan om te doneren. De website is in onderhoud en gehost door Top-Webdesign.nl. Wij wensen Megan heel veel plezier en hopen dat er veel mensen een donatie zullen gaan doen.

www.meganbrouwers.nl

Deel dit
23 jun

Nieuwe website voor The Band

Duo – Trio The Band is een spetterende allround coverband met zeer veel ervaring, klasse en veelzijdigheid. Professionaliteit gecombineerd met vele jaren ervaring maakt deze allround coverband uniek!

De website van Duo – Trio The Band is opnieuw ontworpen door Top-Webdesign.nl. In het verleden al een website voor The Band gebouwd. De oude website voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd en is opnieuw gebouwd. Voorzien van de nieuwste technieken en opnieuw geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines. De klant kan via hun Facebook pagina fotoalbums uploaden en deze worden automatisch geplaatst in het fotoboek op de website.

www.duotheband.nl

Deel dit
23 mei

Nieuwe site MultiMondzorg

Als een kleinschalige praktijk uw voorkeur heeft. Met persoonlijke aandacht. U ziet altijd dezelfde mondhygieniste en we zijn op zaterdagen geopend!Gezondheid, esthetiek en uw wensen staan centraal. Stefanie van MultiMondzorg heeft in Top-Webdesign.nl een nieuwe partner gevonden. Wij hebben voor MultiMondzorg een website gebouwd en ontworpen die voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices.

https://www.multimondzorg.nl/

Deel dit
10 mei

Rako-Printing.nl is live!

RaKo-Printing is een, sinds januari 2010, nationaal opererend bedrijf en gespecialiseerd in bedrukkingen en beletteringen. RaKo-Printing is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Rako-Printing heeft in Top-Webdesign.nl een nieuwe partner gevonden. Wij hebben voor Rako-Printing een website gebouwd en ontworpen die voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices.

www.rako-printing.nl

Deel dit
25 apr

Dakbeheer Culemborg live!

Met meer dan 20 jaar ervaring is Dakbeheer Culemborg het vertrouwde adres van nok tot goot. Van schoorsteenvegen tot dakreparatie, van het plaatsen van rookkanalen tot het schoonmaken van dakgoten en -kapellen.  Dakbeheer Culemborg heeft in Top-Webdesign.nl een nieuwe partner gevonden, een website die voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices.  De website is in onderhoud bij Top-Webdesign.nl.

www.dakbeheerculemborg.nl

Deel dit
12 apr

FocusResearch online

Fraude met uitkering bestrijden…? Focus Research helpt. Met het verstrekken van uitkeringsgelden moeten we zorgvuldig omgaan. Het is immers geld voor mensen die het écht hard nodig hebben. Helaas zijn er mensen die bewust misbruik maken van deze voorzieningen. FocusResearch heeft in Top-Webdesign.nl een nieuwe partner gevonden, een website die voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices. De website is meertalig en wordt op kort termijn uitgebreid met de Duitse en Franse versie. De website is gehost en in onderhoud bij Top-Webdesign.nl

www.focusresearch.eu

Deel dit
14 mrt

WordPress website verhuizen

U wilt uw bestaande WordPress website verhuizen naar een andere server of locatie op de server? Laat dit over aan Top-Webdesign.nl. Bij een verhuizing is het van belang dat ook de databases mee worden verhuisd en dat alles weer vlekkeloos werkt zonder iets te verliezen. Wij verhuizen uw website al vanaf € 59,00 exclusief 21% BTW, neem vrijblijvend contact met ons op. Als u de website ook host bij ons geven wij een korting van maar liefst 25% op de verhuizing!

Tijdens kantooruren zijn we te bereiken op 073 – 648 00 59 of 06 – 287 51 082. Zit u achter de PC of via de telefoon dan is het ook mogelijk om een live chat te starten met Top-Webdesign.nl uit ‘s-Hertogenbosch.

 

Deel dit
20 feb
19 jan

Nieuw evenement ‘Masters of Classics’

In opdracht van Shockerz Events een nieuwe website mogen bouwen voor het nieuwe evenement ‘Masters of Classics’. Op zaterdag 1 april 2017 organiseert Shockerz Events HET nieuwe 80’s & 90’s evenement ‘Masters of Classics’ in Maaspoort Sports & Events te ‘s-Hertogenbosch. Tijdens dit event zullen de masters of classics de beste hits ten gehore brengen. Voor de editie van 1 april hebben ze niemand minder dan Ben Liebrand, Ferry Maat, Gerard Ekdom en warm-up dj Perry Stuiver! Ga je mee terug naar vroeger? Haal dan snel je kaartje bij een Primera winkel in jouw stad of dorp of bestel ze online via de website.

www.mastersofclassics.nl

Deel dit
04 jan

Eerste website 2017 is live

De eerste website van 2017 is vandaag live gegaan, wij feliciteren Sanne van Sanne’s Voetique met haar nieuwe website!

U kunt bij Sanne’s Voetique terecht voor een deskundige behandeling in een gemoedelijke, ontspannen sfeer. Als gediplomeerd pedicure met ruime ervaring behandelt Sanne alle voorkomende voetklachten. Sanne’s Voetique heeft in Top-Webdesign.nl een nieuwe partner gevonden, een website die voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices. De website is gehost en in onderhoud bij Top-Webdesign.nl.

Sannesvoetique.nl

Deel dit

© 2016 Top-Webdesign.nl. Alle rechten voorbehouden.