10 jul 2020

Gema zeilmakerij is online!

Sinds 1991 is Gema Zeilmakerij actief als zeilmakerij en is inmiddels een ruim begrip in deze wereld. Het begon allemaal met het vervaardigen van marktzeilen, aanverwante artikelen en de verkoop van parasols. Gema Zeilmakerij uit Empel (‘s-Hertogenbosch) heeft Top-Webdesign.nl de opdracht gegeven om een nieuwe website te bouwen in de kleurstellingen die door de klant zijn aangeleverd. Wij hebben een compleet nieuwe website gebouwd en ontworpen die voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices. Tevens hosten wij de website en doen wij het complete onderhoud voor deze klant.

www.gemazeilmakerij.nl

Deel dit
03 jul 2020

Nieuwe website Coaching praktijk

Zet Koers Coaching & Training is een kleinschalige praktijk in Vught waar persoonlijke aandacht voorop staat. Waar je even mag vertragen, mag stilstaan en mag zijn. De praktijk richt zich op volwassenen. Behandeling van psychische problematiek valt niet binnen het aanbod van de praktijk. Patricia Smeets van Zet Koers Coaching & Training heeft Top-Webdesign.nl de opdracht gegeven om een nieuwe website te bouwen. Wij hebben een moderne website gebouwd aan de hand van de wensen van de klant. Deze website voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices. Tevens hosten wij de website en mogen wij het onderhoud doen.

www.zetkoerscoaching.nl

Deel dit
24 jun 2020

Nieuwe site Fysiotherapie Smits is online!

Fysiotherapie Smits: Dé specialist bij nek- en schouderklachten in Den Bosch. Pijn in uw schouder, nek, hoofd of rug kan behoorlijk vervelend zijn. U wilt zo snel mogelijk weer alles doen wat u gewend bent. Wij begrijpen dat. Fysiotherapie Smits heeft Top-Webdesign.nl de opdracht gegeven om een nieuwe website te bouwen. De eerste website hebben wij 2,5 jaar terug mogen bouwen. Wij hebben een moderne website gebouwd en ontworpen die voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices. Tevens hosten wij de website en doen wij het complete onderhoud voor deze klant.

www.fysiotherapiesmits.nl

Deel dit
18 mei 2020

Nieuwe website laten bouwen Den Bosch?

Ben jij op zoek naar een webdesigner uit de regio Den Bosch? Of ook net zoals Shintori op zoek naar een website voor je restaurant of kroeg? Laat je website door Top-Webdesign uit Rosmalen bouwen. De meeste klanten waar wij voor werken komen uit Den Bosch en omstreken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis gesprek en offerte.

Afgelopen weekend is de nieuwe website van Japans Restaurant Shintori online gegaan. Een nieuwe moderne website mogen bouwen inclusief webhosting en onderhoud.

Bij Japans Restaurant Shintori geniet u in een gemoedelijk moderne sfeer van de lekkerste Japanse keuken. Dankzij het ‘all you can eat’ concept geniet u onbeperkt van meer dan 100 gerechtjes voor een vast bedrag. Japans keuken staat niet alleen bekend als lekker eten maar ook gezond en hoog kwaliteit, en dat vindt u ook zeker terug in ons gerechten waar voornamelijk gewerkt wordt met dagverse ingrediënten.
Bezoek de website: https://shintori.nl/

 

Deel dit
08 mei 2020

Webdesign Den Bosch actief tijdens Corona

Wilt u een website laten maken en woont u in de Regio Den Bosch?
In deze ‘Corona’ tijd werken wij gewoon door en is het mogelijk om een fysieke afspraak te maken bij Webdesign Den Bosch. Dit alles op een veilige afstand. Na de afspraak wordt alles weer netjes ontsmet.

Webdesign Den Bosch is gespecialiseerd in gebruikersvriendelijke websites en webshops. Wij maken een professionele WordPress websites/webshops en Magento2 webshops. Betaalbaar, gebruiksvriendelijk en snel. Door onze specialisatie in WordPress kunnen wij de site helemaal maken op maat.
Top-Webdesign is gevestigd in Rosmalen gemeente ‘s-Hertogenbosch, voorheen hadden we een kantoor in de wijk De Maaspoort in Den Bosch. Wij zorgen dat de site goed vindbaar is in Den Bosch en omstreken. Dat doen we door te zorgen dat de site volgens de webstandaarden is gebouwd en voldoet aan de regels van Google.

Webdesign Den Bosch maakt uw nieuwe website geheel in uw eigen kleuren of huisstijl, op zoek naar een logo of compleet nieuwe huisstijl? Hiervoor hebben wij een samenwerking met Reclamebureau De Creatievelingen. Op deze manier hebben we al veel bedrijven uit de regio Den Bosch geholpen aan een nieuwe website. Van te voren bespreken we de wensen, zodat we een goed resultaat kunnen boeken. Benieuwd wat de reacties zijn van onze bestaande klanten? Lees de ervaringen hier.

Bent u op zoek naar een betaalbare website inclusief domeinnaam en webhosting? Neem contact met ons op, hoe makkelijk is het om alles onder 1 dak te hebben? Tevens hebben wij een samenwerking met een SEO tekstschrijver. Liever betaalde advertenties op Google? Dit kunnen wij ook voor u verzorgen.
Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak.

Telefoon: 073 – 648 00 59 | 06 – 287 51 082
E-mail: info@top-webdesign.nl

Deel dit
19 mrt 2020

Nieuwe site Q2 Schadeherstel

Q2 Schadeherstel een schadeherstel bedrijf uit Den Bosch dat zich dagelijks bezig houdt met het herstellen van diverse schades zoals; brandschades, waterschades en stormschades. Wij werken met vakkundige mensen. Wij werken landelijk voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.Q2 Schadeherstel heeft Top-Webdesign.nl de opdracht gegeven voor het bouwen en hosten van een nieuwe website. Wij hebben een moderne website gebouwd en ontworpen die voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices. Het onderhoud en SEO is in handen van Top-Webdesign.nl.

Deel dit
16 mrt 2020

WebApp laten bouwen?

In opdracht van Pennings Akoestisch Afbouwen uit Rosmalen een mooie WebApp mogen realiseren.  Met deze App is het mogelijk om de Akoestiek snel en eenvoudig te berekenen. Deze App is bedoeld voor architecten en aannemers die snel de akoestiek willen berekenen van een woning of pand.

Bent u ook op zoek naar een WebApp met bepaalde functies? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Deel dit
10 feb 2020

Site Fysio Noordkade Veghel

Fysio Noordkade heeft in Top-Webdesign.nl de opdracht gegeven voor het bouwen en hosten van de website. Tevens zijn alle SEO teksten door ons geschreven en geoptimaliseerd. Wij hebben een moderne website gebouwd en ontworpen die voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices. Het onderhoud is in handen van Top-Webdesign.nl. Dit is inmiddels de tweede website die we hebben mogen bouwen voor deze klant.

www.fysionoordkade.nl

Fysio Noordkade, Webdesign Rosmalen

Deel dit
24 jan 2020

Magento specialist Rosmalen

Zoek jij een Magento specialist in de buurt van Rosmalen, Den Bosch, Empel? Top-Webdesign is een webdesignbureau gevestigd in Rosmalen nabij Den Bosch. We hebben voor diverse bedrijven een Magento webshop gerealiseerd. Al meer dan 15 jaar bouwen en ontwikkelen wij websites en webshops.
Als het aankomt op het bouwen van een webshop is Magento 2 de ware Koning. Bij Top-Webdesign ben je aan het juiste adres voor de ontwikkeling van een Magento webshop. Nu vraag je je misschien af wat het voordeel is van een Magento 2 Webshop en wat je kunt verwachten bij het uitbesteden. Klik hier voor meer informatie over Magento webshops.

Overstappen naar Magento 2

Je hebt vast wel eens gehoord van Magento. En als je al Magento 1 gebruikt, dan heb je zeker al gehoord van Magento 2. Maak je nog geen gebruik van Magento 2, dan is het de hoogste tijd om de overstap te maken naar een Magento 2 webshop, de allernieuwste versie. Net zoals je een computer of een telefoon moet blijven updaten om hem optimaal te laten presteren, geldt dit ook voor een webshop. Als je de beste resultaten wilt behalen, dan moet je meegaan met de laatste ontwikkelingen. Wij kunnen u hierbij helpen, maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. E-commerce platform Magento is de marktleider op het gebied van webshops. Het is een open-source platform waarop desgewenst maatwerk kan worden toegepast.

Deel dit
10 jan 2020

Eerste webshop 2020 is een feit

Reinders Services B.V heeft in Top-Webdesign.nl een nieuwe partner gevonden in zowel het bouwen als hosten van de webshop. Wij hebben een moderne website gebouwd en ontworpen die voldoet aan alle eisen en tevens geschikt is voor alle devices. Deze webshop bevat een B2B functionaliteit zodat elke klantengroep een eigen prijs krijgt te zien. Tevens kan er worden gezocht naar Dealers van Reinders Services B.V.

Bezoek de webshop: reinders-services.nl

Woocommerce Webshop Rosmalen

Deel dit
Click Me