Hoger eindigen in Google

Vindbaarheid in Google, als u een website heeft wilt u in de meeste gevallen ook (relevante) bezoekers op uw website, daarom is een goede vindbaarheid van uw website door hoog te staan in Google en andere zoekmachines essentieel.

Google is veruit de meest gebruikte zoekmachine. Vandaar dat onze zoekmachine optimalisatie zich toespitst op een goede vindbaarheid door hoog te staan in Google, daarnaast werkt deze techniek ook voor andere zoekmachines.

In alle WordPress website’s bouwen wij een SEO plugin in zodat uw website geoptimaliseerd wordt voor een zo hoog mogelijk resultaat in Google en andere zoekmachines. Dit doen wij door de juiste ‘zoekwoorden’ aan de juiste pagina’s en berichten op uw site toe te voegen. Hiervoor gebruiken wij de de ‘Yoast‘ plugin, de beste en meest gebruikte SEO plugin wereldwijd.

Vindbaarheid Google, SEO, SEA, Rosmalen, Den Bosch, Empel, Webdesign bureau

 

Wordt uw WordPress website niet goed gevonden?

Een grote kans dat u hierdoor inkomsten/bezoekers mis loopt. Ook bestaande website’s kunnen wij SEO vriendelijk maken. Dit kan door middel van de pagina’s te voorzien van nieuwe teksten met de juiste zoekwoorden daarin, of om landingspagina’s aan te maken. Met de Yoast SEO Premium plugin zijn er nog meer mogelijkheden, wij adviseren u graag hierin. Wilt u een Google Adwords campagne starten? Hierbij kunnen wij u ook helpen. Neem contact met ons of bel tijdens kantooruren 073 – 648 00 59.

Ik wil meer informatie ontvangen:

Vul hieronder uw gegevens in van uw website, het liefst met inlog gegevens als ‘beheerder’ zodat wij kunnen inloggen om te kunnen kijken wat het kost om uw website te onderhouden.

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de toepassing daarvan.

Click Me