Wordpress onderhoud, website onderhoud, WordPress update, WordPress onderhoud Rosmalen, Empel, Den Bosch

Website onderhoud is zeer belangrijk

Website onderhoud is erg belangrijk. WordPress is erg veilig, maar toch kan het voorkomen dat websites worden gehackt. Dit kan verschillende oorzaken hebben zoals bijvoorbeeld zwakke wachtwoorden, maar meestal komt dit doordat vergeten wordt WordPress te updaten of de plugins bij te werken naar de nieuwste versies. Het is dus erg belangrijk om regelmatig te controleren of plugins bij zijn gewerkt naar de nieuwste versies. Weet je niet hoe dit moet of is dit te ingewikkeld? Besteed het website onderhoud uit aan Top-Webdesign.nl.

Garandeer de veiligheid van je website

Het is verstandig om je WordPress website up-to-date te houden. Hackers, spammers kunnen je website soms heel makkelijk plat leggen. Top-webdesign.nl maakt backups van je website/database en controleert een aantal keren per week of je website of plugins die gebruikt worden een update nodig hebben. Het is ook belangrijk om je database af en toe te optimaliseren en op te ruimen dit komt ook ten goede van de snelheid van je website.

Wat zijn de kosten?

Voor de kosten hoeft u het niet te laten, een WordPress onderhoudsabonnement bieden wij al vanaf € 20,00 per maand, afhankelijk van het aantal plugins en waar de website gehost is. Uw website bij een collega laten bouwen of zelf gebouwd? Ook deze websites kunnen wij voor u onderhouden. Neem contact met ons op of bel ons tijdens kantooruren 073 – 648 00 59.

Benieuwd wat het kost voor uw website?

Vul hieronder uw gegevens in van uw website, het liefst met inlog gegevens als ‘beheerder’ zodat wij kunnen inloggen om te kunnen kijken wat het kost om uw website te onderhouden.

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de toepassing daarvan.

Click Me