Hoe gaan wij te werk?

De vormgeving van uw website is afhankelijk van de door u gewenste doelgroep. Vaak heeft een bedrijf of vereniging al een bepaalde huiskleur/logo in combinatie met een lettertype. Aan de hand daarvan kunnen we een concept maken dat bij u past. Vaak heeft u zelf ook al enkele ideeën hoe uw website eruit moet komen te zien. Met al die informatie bij elkaar gaan we een website bouwen en wordt uw op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Hoe komt mijn website eruit te zien?

Met alle informatie die we van de klant hebben ontvangen gaan we een ontwerp maken, dit ontwerp wordt geplaatst op een ‘proefwebsite’ zodat de klant kan zien hoe het ervoor staat. Pas als u volledig tevreden bent met de layout en het ontwerp kunnen we de site verder uitbouwen en alle pagina’s van de website afmaken en toevoegen. Na akkoord zal de website ‘online’ gezet worden.

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in met uw wensen om een juiste prijs indicatie te ontvangen. Het is ook mogelijk om vrijblijvend langs te komen om het e.e.a. te bespreken.

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de toepassing daarvan.

Wij beschikken over het keurmerk van NLGW.

keurmerk-NLGW

Click Me