wordpress-laten-installerenWordPress laten installeren door professionals

Deze dienst is voor degenen die een WordPress website geïnstalleerd willen hebben maar niet over de juiste kennis beschikken.
Top-Webdesign.nl installeert de laatste versie van WordPress op uw domein, alsmede de database. Tevens wordt een van de standaard meegeleverde WordPress templates/themes geactiveerd, zodat u gelijk aan de slag kan.

Bij de installatie worden de aanbevolen security / beveiliging handelingen toegepast, tevens plaatsen wij gratis een aantal handige plugins om je website te optimaliseren. Na de installatie is er een basis zodat u kan beginnen met uw WordPress werkzaamheden. Uiteraard kunnen wij ook de complete website maken. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel tijdens kantooruren 073-648 00 59.

Oplevering WordPress installatie

We streven ernaar om binnen 24 uur WordPress op uw site geïnstalleerd te hebben, inclusief een gewenst (aangeleverd) of gratis thema. De oplevering wordt sterk beïnvloed door hoe snel we alle informatie die we nodig hebben krijgen.

Kosten WordPress installeren

Voor de kosten hoeft u het niet te laten, wij rekenen hiervoor € 79,00 exclusief 21% BTW voor. Beschikt u zelf niet over de kennis om een site te bouwen dan kunt u het ook overlaten aan Top-Webdesign.nl, neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ik wil meer informatie hierover:

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de toepassing daarvan.

Click Me