Website laten bouwen

Uw bent op zoek naar een succesvolle professionele website? Een website die bijdraagt aan de doelstelling van uw bedrijf? Laat ons uw website bouwen, vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan of bel tijdens kantooruren met 073 – 648 00 59.

  • Wij werken o.a. met de laatste technieken zoals HTML5, CSS3, PHP 5.1+ t/m 7.4 en jQuery.
  • Zelf uw teksten en foto’s wijzigen in een NL-talig systeem Front-end.
  • Wij zorgen ervoor dat uw zo hoog mogelijk eindigt in Google (SEO & SEA).
  • Wij verzorgen op onze hosting pakketten een gratis SSL certificaat zodat al het verkeer op uw website over een beveiligde verbinding surft
  • Uw website werkt perfect in alle browsers, en is goed te zien op bijvoorbeeld een tablet of een telefoon
  • Service staat bij ons hoog in het vaandel, altijd hetzelfde aanspreekpunt!

WordPress website

Een WordPress website biedt u tal van mogelijkheden. WordPress is momenteel een van de betere en betrouwbaarste cms (content management systeem) systeem wereldwijd dat er is, daarnaast is het volledig Nederlandstalig zodat u eenvoudig zelf aanpassingen kan doen aan uw eigen website. Door de goede basis van het cms systeem, is een WordPress website zeer zoekmachine vriendelijk. Een WordPress website bestaat uit een basis opzet. Door middel van diverse WordPress plugins, kan zo de WordPress website geheel naar wens worden ingezet en zijn veel verschillende functionaliteiten mogelijk.
WordPress is gemakkelijk zelf te onderhouden, uiteraard kan Top-Webdesign.nl dit ook voor u doen. WordPress blijft zich automatisch met de markt mee ontwikkelen. Nieuwe functionaliteiten heeft u daardoor altijd binnen handbereik. Dit betekent dat er wel regelmatig onderhoud moet plaatsvinden van het thema en de plugins. Wanneer dat voor u een te technisch verhaal wordt, kunt u deze zaken natuurlijk aan Top-webdesign.nl uitbesteden.

Responsive website

Verder is het ook fijn aan WordPress dat uw website ook via een tablet of smartphone gemakkelijk te bekijken is. Steeds meer internetverkeer vindt plaats op een mobiele wijze. Juist daarom biedt dat voor u als ondernemer veel voordeel. Optimale weergave op pc, tablet en smartphone! Uw website past zich automatisch aan op het toestel van uw bezoekers. Hoe dit eruit ziet? Bezoek deze website eens via uw iPad of smartphone en ervaar het zelf!

Wordpress website bouwen, mobiele site, webdesign Den Bosch, Webdesign Rosmalen

Wat kost een WordPress website?

De kosten voor een eigen website zijn afhankelijk van veel factoren. Uit hoeveel pagina’s moet de website bestaan en worden de teksten en de foto’s die u wilt gebruiken digitaal aangeleverd of moeten wij op zoek gaan naar goede stockfoto’s?
Zijn er bepaalde functionaliteiten gewenst? Wilt u dat wij ook de teksten schrijven? Hiervoor werken wij samen met een partner die teksten schrijft en tevens goed worden opgenomen in de zoekmachines. Wat voor functies en mogelijkheden moet de website hebben. Dit zijn factoren die meespelen in de kosten bij het maken van een website of webshop.

Webshop laten bouwen

Een WordPress webshop, het werkt geweldig! WordPress webshops zijn overzichtelijk, snel en goed vindbaar in Google. Wij adviseren een WordPress webshop wanneer je besluit een webshop te starten. WordPress CMS biedt tal van mogelijkheden en werkt intuïtief en eenvoudig. Tevens bieden wij ook Magento2 webshops aan.

WordPress webshops zijn ook responsive en kunnen worden bekeken op een telefoon en tablets.
Daarnaast is het eenvoudiger om responsive design toe te passen. Met die techniek past een WordPress webwinkel zich aan op mobiele telefoons en tablet computers. Zo kunnen ook mobiele klanten eenvoudig winkelen in jouw webshop. Je laat zo geen omzet liggen en bedient een groeiende groep bezoekers. Online bestedingen via mobiele apparaten groeien nog elk jaar.

Wordpress Woocommerce Webshop

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de toepassing daarvan.

Click Me